„Va veni cineva care va sti sa iti caligrafieze toate acordurile inimii, caruia i te vei impregna in piele si care fara de tine nu va putea trai”

Stiu, te cunosc. Imi dau seama cat de mult suflet ai pus tu si cat ti-ai dorit sa functioneze. Iti stiu sufletul cald si bun, privirea blanda si puterea de a merge mai departe. Realizez cat te doare si câtă vointa ai de a nu te da batuta. Tu esti atat de speciala, de frumoasa si de sincera. Esti viata si bucurie. Iubire infinita si curaj nebunesc. Lapte imbinat cu miere si migdale. Dorinta spre necunoscut si siguranta in viitor. Esti tot ce e mai bun si mai curat. La superlativ.

Acum suferi, dar fi linistita, caci tot amarul tau se va preschimba in zambete candva. Totul se intampla cu un motiv si partea buna e ca vei invata ceva. Vei invata sa iubesti mai mult si mai profund, chiar daca risti sa suferi din nou, fiindca doar dragostea asta maxima, te face vie, te face sa simti ca traiesti. Nu cauta explicatii fiindca nu ai sa le gasesti. Cauta sa fii impacata cu tine si cu cine esti. Nu iti construi o armura care sa te protejeze, din contra, deschide-ti aripile si mai tare, deschide-ti inima si mai profund si lasa minunile sa se intample, fiindca dupa toata aceasta furtuna, va iesi un soare si mai stralucitor, dupa aceasta negura, va fi si mai multa lumina. Tu, fii doar tu! Sensibila, dulce, iubitoare. Asa acum ai fost si pana acum. Iar daca el nu a stiut sa aprecieze comoara ce o are, problema e la el, nu la tine. Dar fii sigura, ca va veni cineva care va sti sa iti caligrafieze toate acordurile inimii, caruia i te vei impregna in piele si care fara de tine nu va putea trai. Va veni cineva sa vindece si sa reconstruiasca prin iubirea sa tot ce e rau, va cauta sa iti fie sprijin si alinare. Va veni cineva care iti va creiona lumea in pasteluri, iti va sopti romantisme la ureche pentru a fi tu singura ce-l cunoaste in toate ipostazele, iti va oferi plimbari sub clar de luna si imbratisari pline de dorinta. Va veni cineva care-ti va cunoaste sufletul si se va plia dupa el, cineva care va deveni centrul tau si sufletul tau pereche.
#avoastra x

Reclame

2 gânduri despre &8222;„Va veni cineva care va sti sa iti caligrafieze toate acordurile inimii, caruia i te vei impregna in piele si care fara de tine nu va putea trai”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s