„Ea poate nu avea luxul la care tu visezi, dar îți putea oferi mult mai mult. Îți oferea sufletul întreg. Și, crede-mă, sufletul ei e de neprețuit”

​Când ai intalnit-o nu ai realizat cine era. Ți s-a parut o fata comuna. Purta haine colorate și zâmbetul gidus ca accesoriu. Avea mâini mici, dar ochi patrunzatori. Privirea dulce și un suflet imens. Purta o iubire ce o inunda, ce o neliniștea, dar își iubea iubirea. Ști de ce? Fiindcă o făcea unica. Iubirea ei, zgomotoasa, neliniștită, grea, dar puternică, complexa, adevărată. Iubirea ei pentru tine. Iubirea ce nu ai priceput-o niciodată. Poate din comoditate, poate din ignoranta. Iubirea ce ai pierdut-o.

O priviai încremenit când îți picta viața în culori, când avea strălucirea aia în ochi și iți desena un viitor mult mai frumos decât ai fi putut tu vreodată sa iti imaginezi. Radeai când îți spunea ca pentru ea inima și mintea sunt mai importante decât orice avere din lume. Ți se părea ciudat ca în loc sa accepte bijuterii scumpe prefera o floare rupta de pe marginea drumului. Ți se părea naiva când povestea despre visele ei, când oferea dragoste și înțelegere celorlalți. Ii spuneai mereu despre fiecare, căruia ea îi oferea parte din inima ei, că o să o rănească, dar ai uitat să menționezi că tu vei fi cel care o va răni cel mai mult. O priveai de multe ori nedumerit și încercai să îți explici cum e posibil să existe atâta bunătate într-o femeie așa mică. O urmăreai uneori pe ascuns, nu știu dacă fascinat sau indignat, și ochii tai se transfigurau, căpătau bunătate, poate și dragoste.
Dar ea nu e genul de fata ce se mulțumește cu mărunțișuri, ea vrea tot, fiindcă oferă tot. Ea putea sta zile în șir sa îți asculte durerea, să ți-o aline și să ți-o vindece. Îți putea fi iubită, prietenă, soție, amantă. Ea poate nu avea luxul la care tu visezi, dar îți putea oferi mult mai mult. Îți oferea sufletul întreg. Și, crede-mă, sufletul ei e de neprețuit. Nici tot luxul, toată bogatia, tot confortul, nu ar putea vreodată egala sufletul ei.
Un om ce vorbește cu inima, căruia i se citește în ochi bunătatea si sinceritatea, e de păstrat. Tu poate nu ai fost pregătit pentru ea, doar că atunci când vei fi tu, ea deja va fi trecut peste tot ce ai însemnat tu pentru ea. Poate ați fi fost minunați împreună, dar timpul vostru nu s-a potrivit.
Ea o sa își vadă de viața, fericită cu lucrurile simple pe care aceasta o să i le oferă. Și își dorește același lucru pentru tine. Să îți găseşti fericirea adevărată.

#avoastra x 

Reclame

4 gânduri despre &8222;„Ea poate nu avea luxul la care tu visezi, dar îți putea oferi mult mai mult. Îți oferea sufletul întreg. Și, crede-mă, sufletul ei e de neprețuit”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s