„Iartă-i fiindcă nu au ştiut să te iubeasca, chiar dacă tu i-ai iubit nebunește. Câteodată să oferi inima cu tot sufletul cuiva, nu e suficient pentru a-l face fericit.”

Viața e cu atât mai frumoasă cu cât ești înconjurat de oameni frumoși. De oameni sinceri și loiali.

Sunt oameni ce poposesc în viața ta, doar pentru a-şi reîncărca bateriile, pentru a trage aer în piept și pentru a-şi continua povestea. Sunt oameni ce intra în sufletul tău precum un uragan. Vijelios. Iute. Și la fel de rapid și dispar. Și sunt oameni ce vin pentru a rămâne. Pentru toată viața. Oamenii aceia sunt de iubit pentru eternitate.
De la restul, păstrează doar amintirile. Pe cele mai frumoase. Fiindcă ele fac din tine un om mai bun. Iar pe cele mai puțin frumoase, ascunde-le într-un sertar într-un colțișor ascuns al inimii și nu le mai scoate niciodată.
Iartă-i fiindcă nu au ştiut să te iubeasca, chiar dacă tu i-ai iubit nebunește. Câteodată să oferi inima cu tot sufletul cuiva, nu e suficient pentru a-i face fericiți. Iar ei nu au avut puterea să te iubească la fel. Poate nu au priceput forma asta atâta de tare, atât de „periculoasa” de a iubi. Atât de mare și de bulversantă. Poate nu au înțeles cum poate exista așa de multă și de profundă iubire. Intensă și arzătoare. Iubire ce se întâlnește doar o dată în viață. Iartă-i că nu au avut „pantaloni” să lupte și să învingă greul. Că au preferat să renunțe înainte ca bătălia să fie anunțată. Iartă-i dacă te-au rănit, te-au făcut să suferi sau să verși vreo lacrimă pentru ei. Nu au realizat ce piatra prețioasă aveau în mână. Și ce fragedă inimă are. Tu iartă-i! Meriți mult mai mult. Mai bun. Mai frumos.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s